Skip to main content

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Myrttisenkurkut.fi-verkkokaupan tuotteita myy Arho Foods Oy, Y-tunnus 1754730-1. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Hyväksymällä nämä toimitusehdot verkkokaupan asiakas todistaa tutustuneensa kaupankäynnin ehtoihin.

Tuotteet ja hinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuotekuvausten yhteydessä. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Veroerittelyn näet ostoskorista sekä tilausvahvistuksesta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteesta www.myrttisenkurkut.fi. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen kokonaishinta sekä mahdolliset toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Toimitusajat

Pyrimme lähettämään fanituotetilaukset matkaan kerran viikossa keskiviikkoisin. Otathan yhteyttä sähköpostitse myynti@arho.fi , jos tarvitset toimituksesi nopeammin. Jos tilauksen lähetys sattuisi viivästymään, olemme yhteydessä asiakkaaseen mahdollisimman pian. Lopullinen toimitusaika riippuu kuljetusyhtiöstä.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tilaukset Suomen sisällä PostNordin välityksellä joko valitsemallesi noutopisteelle tai kotiinkuljetuksena. Emme valitettavasti toimita Ahvenanmaalle.

Toimituskulut

Toimitustapa- ja hinta (per max. 20 kg)
PostNord-toimitus noutopisteelle 6,90 €
PostNord-toimitus kotiovelle 12,90 €
 

PostNord-noutopistetoimitus

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi PostNordin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, joita on tuhansia ympäri Suomen: mm. useat R-kioskit, K-ruokakaupat, Pakettipiste ja Smartmile-pakettiautomaatit. 
 

PostNordin kotiinkuljetus

PostNord toimittaa tilaamasi paketin kotiovellesi arkisin klo 8-16 koko Suomessa sekä iltaisin klo 16.30-21 pääkaupunkiseudulla (Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava ja Tuusula), Turussa ja Tampereella.

Nouto Myrttisen kurkkujen tehtaalta digipihamyyntien aikaan

Järjestämme muutaman kerran vuodessa digipihamyynnin Myrttisen kurkkujen tehtaalla Vantaalla, jolloin voit tilata verkkokaupasta fanituotteiden lisäksi myös kurkku- ja punajuurituotteitamme. Tällöin tuotteet tulee noutaa Vantaalta ilmoitettuina päivämäärinä.

Toimituksen seuranta ja nouto

PostNord lähettää asiakkaalle sähköisen (tekstiviesti/sähköposti) tai kirjallisen ilmoituksen lähetyksen saavuttua noutopisteeseen. Myrttisenkurkut.fi ei voi vaikuttaa noutoilmoitusten saapumiseen mutta paketin seurantakoodin voi tarpeen tullen pyytää uudelleen sähköpostitse, myynti@arho.fi. Löydät seurantakoodin myös sähköpostitse lähetetystä tilausvahvistuksesta. Asiakas voi noutaa tilauksensa noutopisteestä myös ilman noutoilmoitusta todistamalla henkilöllisyytensä ja esittämällä lähetyksen seurantakoodin.
Kun olet saanut sähköpostiisi toimitusvahvistuksen ja seurantakoodin, voit seurata pakettisi kulkua PostNordin seurantapalvelussa.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi turvallisesti, minkä tahansa maksutavan valitsetkin. Verkkokauppamme tilaukset maksetaan joko pankki- tai luottokortilla, verkkopankissa tai lompakkopalveluilla (MobilePay, Pivo, Masterpass, Siirto). Jos sinua askarruttaa jokin maksamiseen liittyvä, otathan yhteyttä myynti@arho.fi

Tilauksen muutos ja peruutus

Jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi tai peruuttaa sen, ota pikimmiten yhteyttä osoitteeseen myynti@arho.fi

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus peruuttaa tilaus kokonaan tai osittain 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee peruuttaa tilaus sähköpostitse. Palautusoikeus koskee vain alkuperäiskuntoisia ja käyttämättömiä tuotteita. 
 
Tuote/tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Palautamme ainoastaan tuotteiden hinnan, emme toimitusmaksua.
 
Kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Noutamattomasta lähetyksestä veloitettava summa on 10 euroa, joka pidätetään palautettavasta summasta. Summa koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista.
Jos palautat tuotteita, liitä palautuksen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Hyvitämme palautetut tuotteet 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautunut tai se on todistettavasti luovutettu kuljetusyhtiölle kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Suoritamme palautuksen sille maksutavalle, millä alkuperäinen tilaus on tehty.
 
Palautusosoite:
Arho Foods Oy / Myrttisen kurkut -asiakaspalautus
Aleksis Kiven katu 17
00510 Helsinki
myynti@arho.fi
 

Viallinen, rikkoutunut tai väärä tuote

Tarkistathan toimitettujen tuotteiden kunnon heti lähetyksen saavuttua. Mikäli vastaanotat väärän tai viallisen tuotteen, otathan pikaisesti yhteyttä myynti@arho.fi, niin korjaamme tilanteen mahdollisimman pian.
 

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: myynti@arho.fi

Puhelin: 09 4319 0060

Postiosoite: Aleksis Kiven katu 17, 00510 Helsinki