fbpx
maalis 24

Umamilohta, ilmakuivattua porsasta, valkosipulikurkkua ja ruskistettua voita

Umamilohi:

  • Poista nahka ja viipaloi ohueksi siivuksi

Ruskistettu voi:

✔ 100g Voita

  • Keitä miedolla lämmöllä kunnes voi kuohuu ja ruskistuu, sekä tunnet pähkinäisen aromin.

✔ 60g Ilmakuivattua kinkkua (esim. parman kinkku)

✔ 2kpl Myrttisen valkosipulikurkut

  • Leikkaa tangoiksi

✔ ½ pnt Lehtipersilja

  • Irroittele lehdet varsista ja leikkaa ohueksi.

Levitä kaikki isolle lautaselle tai tarjottimelle. Lisää ruskistettu voi ja koristele persiljalla.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *