Näin kaikki alkoi

Myrttisen kurkkujen historia ulottuu 1940-luvulle, jolloin vanha herra Surojegin alkoi valmistaa Helsingissä suolakurkkuja perinteisellä venäläisellä menetelmällä, perustuen maitohappokäymiseen. Tuohon aikaan kurkut säilöttiin talven yli tammitynnyreissä kallioluolissa.

Moni asia on vuosikymmenien saatossa muuttunut, mutta reseptimme on säilynyt muuttumattomana. Valikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä perinteiset suolakurkut sekä maukkaat maustekurkut. Kaikki kurkkumme valmistetaan käsin valikoiduista kotimaisista avomaankurkuista.

Korkeasta laadusta ja parhaista raaka-aineista emme tingi. Myrttisen kurkut edustavat aitoja ja perinteisiä makuja sekä tinkimätöntä käsityötä – tätä perinnettä vaalimme nyt ja aina.

Kuvagalleria