fbpx
maalis 24

Rapeaa turskaa ja suolakurkkudippiä

Turska:

✔ 1kpl Turskan seläke
✔ 100g Vehnäjauho
✔ 2kpl Frex kananmuna
✔ 100g Pankojauho
✔ 5dl Rypsiöljy

  • Leikkaa turska noin 50g paloiksi. Leivitä aluksi vehnäjauhoissa, seuraavana kananmunassa ja viimeisenä pankojauhoissa. Friteeraa 160 asteisessa öljyssä noin neljä minuuttia. Mausta suolalla.

Maustekurkkudippi:

✔ 1dl Majoneesia
✔ 1kpl Myrttisen maustekurkku
✔ 2rkl Kapris
✔ 1 Sitruunan mehu
✔ Suolaa ja pippuria

  •  Leikkaa maustekurkku pieneksi kuutioksi. Sekoita kaikki yhteen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *