fbpx
maalis 24

Mustapippurilla maustettua hapankermaa, herkkusientä, paahdettua kanannahkaa ja valkosipulimyrttinen

Hapankerma:

✔ 100g Smetana
✔ Suolaa ja mustapippuria myllystä

  • Vatkaa smetanaa kevyesti kuohkeammaksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

Herkkusientä:

✔ 2 kpl Herkkusientä

  • Leikkaa herkkusienet mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja mausta suolalla.

Paahdettua kanannahkaa:

✔ 3 kpl Kanannahka
✔ 30 g kanalientä
✔ Suolaa

Keitä kanannahkoja noin 30min. ja purista kuivaksi. Aja blenderissä keitetyt nahat ja kanaliemi. Mausta massa suolalla. Levitä ohueksi leivinpaperille ja paista 150 asteisessa uunissa kunnes rapeita.

✔ Valkosipulisuolakurkku

  • Valitse isoin mahdollinen ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *